Szeretettel üdvözlünk megújult webáruházunkban! A külső új, de a szakértelem a régi.
Kérdés esetén keress minket bizalommal:
+36203330010
A glükozamin-szulfát az emberi szervezetben természetesen előforduló, porcot felépítő anyag, mely nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Ez a tulajdonság fontos szerepet kap a porcszövet rugalmasan tartásában, teherbírásában. Részt vesz az ízületek „olajozásában”. Természetes képződése a kor előrehaladtával csökken, így az ízület merevebb, tömörebb lehet, vagyis kevésbé lesz ellenálló a különböző erőhatásokkal szemben. Szükség esetén bevitelét erre a célra szánt étrend-kiegészítővel valósíthatjuk meg. Ezt a hatóanyagot, általában rákok és kagylók kemény, külső héjából nyerik ki.Az ízületeink védelme egész éltünk során fontos feladat, ha napi teendőink során a természetes mozgásokat örömben és szabadságban szeretnénk végezni és jó életminőségben szeretnénk élni mindennapjainkat.
Adagolási javaslat:Vegyen be 2 kapszulát naponta, étkezés előtt.Allergén információ:Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!Figyelmeztetés:A javasolt napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!
Glükózamin-szulfát 2 KCL (rákfélék, puhatestűek), marha zselatin, csomósodást és lesülést gátló anyag: magnézium sztearát; színezékek: klorofillin-réz-komplex, titán-dioxid.